post

Neulomishommissa on ollut taukoa alkuraskauden aikana. Ja sitten kävi niin parinkin neulepaidan kanssa, että raskauden ja imetyksen jälkeen arvioin oman kokoni ihan pieleen – kehonkuva oli suurempi kuin todellisuus. Joten tämän viimeisimmänkin neuloin koossa M, totesin liian suureksi, purin kokonaan ja neuloin uudestaan alusta asti. Mutta nyt viimein, se on valmis ja käyttökelpoinen!

Ohje on Geilskin Topstykke / Uppercut. Ostin langat tätä neuletta varten jo Tytön loppuraskauden aikana, mutten tarttunut hommaan, kun tämä ei ole oikein imetysvaate. Tarkoitus oli neuloa se imetyksen jälkeiseen käyttöön, ja niinhän se tavallaan menikin, mutta nyt se on samalla myös raskausvaate. Onneksi malli on sellainen, että mahaakin mahtuu, tosin kivemmin kai tuo istuisi ilman ylimääräistä pötsiä.

Geilsk Topstykke takaa

…ja samallahan tästä saa mahakuvan, rv 20+2

Geilsk Topstykke ja rv 20+2

Ystävän vauvalle neuloin nämä tossut. Ohje on nimeltään Oh! Baby Baby Booties, mutta en mistään löydä kunnon linkkiä ohjeeseen. Tykkään näistä tossuista ja olen neulonut niitä useammat. Ohje ei kuitenkaan ole parhaimmasta päästä, sillä näin pieneen töppöseen ei mielestäni pitäisi jäädä miljoonaa pääteltävää langanpätkää. Käytössä tossut ovat kuitenkin tosi hyvät, Tytöllä olemme pitäneet tossuja varsi pitkänä ja ne pysyvät jalassa hyvin. Vauvalle taidan neuloa uudet vastaavat.

Tällä hetkellä neulon vauvalle putkisukkia ja seuraavaksi jonossa on pieni villahaalari. Haalaria tarvitaan varmasti maalisvauvalle jopa sisätiloissa, pienet kun palelevat niin helposti. Katselin monia erilaisia malleja, mutta tässä houkutteli yksinkertainen kiinnitystapa – löysin esim. kauniita haalareita kahdella nappirivillä, mutta niiden napittaminen ei todellakaan innosta. Valitsemaani haalariin saatan muuttaa hihan- ja lahkeensuita napakammiksi.

 

2 thoughts on “Neuleita valmiina

  1. Ihana mekko/tunika! Mulla ei valitettavasti oikein pinna riitä neulomiseen. Tällä hetkellä venytän hermojan lacy Baktuksen kanssa. Toivottavasti valmista tulee ennen joulua…

  2. Kiitos Ella! Olisin halunnut neuloa tuosta selkeämmin mekon eli pidentää hieman, mutta lanka ei riittänyt. Toisaalta ehkä monikäyttöisempi noin. Mä aloin neulomaan vasta parisen vuotta sitten ja hurahdin ihan 😀 Jotenkin sopii mulle paremmin kuin ompeleminen, kun neuloa voi milloin vaan missä vaan ja esim. kaavoittaminen on musta ihan mahdottoman tylsää enkä jaksaisi olla tarpeeksi tarkka. Neulomisessa voi tietty valita itselleen sopivan kokoisia projekteja, noi vauvatöppöset ei esim. kauaa aikaa vie. Mä kyllä tykkään enemmän isommista töistä kuin vaikka sukista, on kivempi kun ei heti valmistu ja tarvi miettiä mitä seuraavaksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *